Skip to content

Locuri de munca pentru luna aprilie oferite de Agentiile Judetente de Ocupare a Fortei de Munca din Judetele Constanta , Tulcea si Calarasi

Stimati absolventi ai Universitatii Ovidius din Constanta, Universitatea unde dumneavoastra v-ati desavarsit studiile, prin parteneriate cu Agentiile Judetene de Ocupare a Fortei de Munca si companii private din judetele Constanta, Tulcea si Calarasi, va pune la dispozitie, lunar, informatii cu privire la locurile de munca disponibile in judetele amintite. Aceste informatii pot fi de folos atat celor care sunt in cautarea unui loc de munca, cat si celor care doresc sa isi schimbe locul de munca. In situatia in care considerati ca vreunul dintre aceste locuri de munca va prezinta interes, Universitatea are un Centru de Consiliere in Cariera unde puteti beneficia de servicii gratuite in vederea obtinerii unui sprijin pentru angajare pe piata muncii.
Luna  aceasta va trimitem informatii privind locurile de munca ce necesita studii superioare sau medii, publicate de catre AJOFM Constanta, Tulcea si Calarasi.